69 ügyfél

567 rendezvény

475900 perc élmény

Átlátjuk. Értjük. Megoldjuk.

intro_00

Átlátjuk.

Holisztikus szemlélettel közelítünk a rendezvényekhez. Munkánk során ügyelünk rá, hogy ügyfeleink marketingstratégiájába, kommunikációs folyamataiba illeszkedő eseményeket hozzunk létre.

Értjük.

10 év alatt közel 70 céggel, szervezettel dolgoztunk együtt és folyamatosan új kihívásokat keresünk. Ráhangolódunk az előttünk álló feladatra és az ügyfél fejével gondolkodva akcióba lendülünk, hogy többet nyújtsunk mint rendezvényszervezés.

Megoldjuk.

A tanácsadástól a konkrét gyártásig, a rendezvénystratégiától az utolsó pohár ásványvízig figyelünk a legkisebb apróságra is. Arra törekszünk, hogy az adott keretekből a lehető legjobbat hozzuk ki. Értéket teremtünk. 

rolunk

email

Vizkelety József

ügyvezető igazgató

Kitalálja vagy ellesi, kiszámolja vagy megérzi, felépíti és lebontja. Az eseményszervezés filozófusa és favágója egyben, aki hisz abban, hogy egy megtaníthatatlan foglalkozás is lehet szakma, és hogy az ügyfelek megértése is lehet tanulságos.

Szuperképességek


hőre lágyul


magánűrhajó-tulajdonos


Wolf, a problémamegoldó


email

Körömi Anna

partner

Együtt autózni Janikovszky Évával, eltévedni egy szállodában Fábry Sándorral, nyomonkövetni a Vigadó felújítását, tűzijátékot elindítani a Dunán a Budai Vár teraszáról, 10 éven át megtartani egy ügyfelet, 15 fős nagyszerű munkatársi közösséget összetartani, 20 éve rendezvényt szervezni. Pancsa az Event & More egyik alapítója és motorja.

Szuperképességek


hatásos belépők mestere


fejenállás közben a legkreatívabb


magas rezgésszámon is tartós


email

Lenhardt Anita

partner

Munkában multinál, kulturálisan a budapesti alter világban szocializálódott, így e kettősség máig jellemzi professzionáis működését is. Egyfelől minden folyamatban vadássza az átlátható és egyszerű struktúrát, szikáran racionális és maximalista, másfelől minden tekintetben érzékeny, sőt akár szenvedélyes. Szakmai tevékenységét a magasság, mélység és földközeliség egyaránt jellemzi.


email

Weichinger Nóra

partner

Meghallgatni és átérezni, kézbe venni és irányítani. Ezek a területek, ahol otthonosan mozog a rendezvények és a kommunikáció világában. Részletek minden esetben a nagy egészet szolgálják, amit nem enged szem elől téveszteni.

Szuperképességek


óriás dimenziók megszállottja


sikeres pókháló működtető


megrögzött életrajongó


email

Varga Kinga

senior key account manager

Tenderek rettegett hőse, rutinos roadshow szervező, aki a szürke reggeleket is beszínezi, és kitartásával hegyeket mozgat meg. A reggeli kávézás biztos pontja, okostelefonok megoldója.

Szuperképességek


tűzvihar-álló


didaktika felsőfokon


okostelefon-szelidítő


email

Kapornay Zsófia

senior event manager

Cégünk pszichológusa egyszerre kedves és határozott, aki a szabadtéri eseményeken random beinduló locsoló berendezésnek is keresi a mélyebb értelmét. Bizonyossággal állítja, hogy a rendezvényeknek is van lelkük. Nem csak hallgat, figyel is rád. És ért, néha jobban, mint te önmagadat. A spontán felmerülő legszürreálisabb helyzetek megoldásában érzi magát leginkább elemében.

Szuperképességek


káoszban zen-ponttá alakul


rejtőzködő pléjbekk sztár


francia-életérzés generátor


email

Lampert Dóra

senior event manager

Hivatalos rendezvények rutinos szervezője, legyen szél fútta puszta vagy luxus szálloda, 30 vagy 30.000 vendég, nincs olyan szempont, ami elkerülné a figyelmét. Gyerektémák felsőfokú ismerője, akinek nem okoz gondot az sem, ha angolul vagy franciául kell válaszolni.

Szuperképességek


természet szakértő


tolmács-fordító


tányér zsonglőr


email

Bánhegyi Timea

senior event manager

A regisztrációk nagyasszonya, szponzorok kedvence, akinek ég a keze alatt az Excel, és nem létező idejében dekorál mindent, legyen az az iroda, egy hirtelen jött ajándéktárgy, vagy egy komplett rendezvény.

Szuperképességek


villámregisztrátor


mopsz stylist


szőkenő-álca mestere


email

Várkonyi András

senior event manager

IT rendezvényeken nevelődött, született diplomata és még inkább született problémamegoldó. Mindig elegáns, a megoldásokat megbízhatóan szállítja lehetetlen határidőn belül. Cégünk James Bondja.

Szuperképességek


két lábon járó imdb


az áralku hulkja


a reklámajándékok pókembere


email

Kovács Dóra Kata

event manager

Két tonna almában is meglátja az egyedit, 700 soros exceltáblában az izgalmat, hajnali salgótarjáni vonatozásban a szépet. Az iroda céltudatos optimistája és pozitív energia generátora, jókedvének csak a csillagos ég szab határt (ami mint tudjuk pontosan kalkulálható távolságra van).

Szuperképességek


terheléstűrés amazonja


Scarlett Johansson imitátor


kávé előtti mosoly biztosító


email

Fehér Andrea

event manager

Örök optimista. A váratlan helyzetek megoldója, aki hiszi, hogy a lehetetlen nem létezik. Igazi gasztro mágus, aki bárhol, bármilyen ételt egy pillanat alatt eltűntet. Gyermek játékok kifogyhatatlan tárháza, és nem létező programok ötletgyára.

Szuperképességek


gasztro mágus


örök gyerek


alvásálló


email

Kovács Orsolya

event manager

Az iroda két lábon járó mosolygós színházi műsorfüzete, aki vevő mindig egy új darabra, amin inspirálódhat. IT szektor útvesztőiben is feltalálja magát, ezért tőle nem meglepő, ha a táskája mélyéről előkerül egy – két átjátszó kábel vagy mindig akad egy-egy beépített embere. Szerinte a pohár mindig félig tele és a jó elnyeri méltó jutalmát.

Szuperképességek


mosolymágus


gondüző


Duracell nyuszi


email

Szalai Szilvia

event manager

Világvégén esőben és fagyban, víz és áram nélkül átad és alapkövet tesz le. Mosolyogva rávesz mindenre. Legyen az fedés költöztetés, vagy mosdó mozgatás, valahogy mindig lesz megoldás. Konferenciákban már nagy tapasztalata van, de mindig rájön, hogy nem a gyakorlat teszi a mestert, hanem a kötélidegek. Folyamatosan tanul valami újat és már azon sem csodálkozik, ha az úton egy birkanyájjal találkozik.

Szuperképességek


felráz és nem kever


mobil rest room specialist


reaktív alkalmazkodó


email

Mandula József

technical advisor

A rendezvényszervezés buddhája, a potméterek és méretarányos alaprajzok aranykezű dervise. A jogszabályok forgószelében fáradhatatlanul tájékozódik, és ha kell meditatív szintre emelkedik egy projekt műszaki managementje során. Szabad szemmel kiszagolja az ultrahangot.

Szuperképességek


független időtől és tértől


instant alvásképesség


kötöttfogású konvertálóbajnok


email

Széplaki Gábor

project manager

A rendezvényszervezés Jack Bauere. A „régi iskolát” új keretek között alkalmazza, számára a részek az egész szempontjából érdekesek. Fellépők, előadók, alvállalkozók jóbarátja, borfesztiválokban erős, de bármely területen tájékozódik, hogy a tervek és ábrándok megvalósuljanak…

Szuperképességek


művészek szelídítője


fejben hordja a naptárát és a jegyzetfüzetét


van egy-két sztorija


email

Illés Dorottya

project assistant

Rendezvényeink mosolygenerátora, irodánk élőzene biztosítója. Magasságát csak tűrésküszöbe súrolja, mely még több száz fő elszállásolásánál és borászok betelepítésénél is kitart. A háttérfeladatok megingathatatlan bástyája, a helyszíni regisztrációk őrzője.

Szuperképességek


1000W-os mosoly


zene zsonglőr


fedettpályás kreatív bajnok


email

Baráz Patricia

project assistant

Külföldi olimpikonok lelkes idegenvezetője, rendezvényeinken ad hoc felmerülő feladatok azonnali megoldója. Igazi Wonder Women, aki előtt nincs lehetetlen. Ha kell felszolgál, hostesseket irányít, a káosz közepén pedig fellépőket szervez, mindezt akár egyszerre.

Szuperképességek


Y generáció megtestesítője


wonder woman


multifunkciós


email

Bánné Zajicek Mária

head of back office

Irodánk szíve-lelke, gondoskodik, szervezkedik, kedveskedik, adminisztrál és ott segít ahol tud. Könyvelők pontatlanságának könyörtelen lefülelője. Türelme végtelen, mely nélkül nem is lehetne mindannyiunk gondviselője.

Szuperképességek


végtelen türelem


recept adatbázis


békéltető testület


email

Mihács Márta

back office manger

Munkája ott kezdődik, ahol a rendezvények véget érnek. Számlát rögzít, kiállít, ellenőriz. Sherlock Holmes leszármazottja, aki felkutatja az irodában elveszett rendezvényes kellékeket, miközben otthonosan mozog az ovi választás, a mesék és egyéb „gyerekes” témák terén is.

Szuperképességek


számla idomító


elveszett dolgok felkutatója


„Beni-anyu”

csapat
 • Promóció
 • Fesztivál
 • Családi nap
 • Konferencia
 • Crossover esemény
 • Üzleti partneresemény
 • Roadshow
 • Protokollesemény
 • Verseny
 • Komplex rendezvényszervezés
 • Rendezvényplatform fejlesztés
 • Márkastratégia
 • Integrált projektek
 • Protokoll támogatás
 • Eseménymarketing
 • Kultúraintegráció
 • Vezetői pozicionálás
 • CSR
 • Kommunikáció
 • Arculattervezés
 • Kiállítás
 • Dekoráció
 • Technikai szolgáltatás
 • Webfejlesztés
 • Helyszíni regisztráció
 • Catering
 • Hostess szolgáltatás
services

Barakkba zárva, Életre ítélve

Típus: Interaktív kültéri kiállítás a GULAG-on raboskodó magyarok emlékére
Feladat: A GULAG emlékév keretében egy olyan köztéri installáció megvalósítása, amely figyelemfelkeltő és közérthető módon mutatja be a 20. század egyik tragédiáját, mely csaknem 800.000 magyar embert érintett 1945 és 1960 között. A kiállítás feladata volt, hogy a múzeumi környezetből az emberek közé vigye a történelmet.
Megoldás: A bevonódás eléréséhez kültéri installációt készítettünk, amelybe belépve fizikai közelségbe kerül az érdeklődő a témakörhöz. A GULAG-ot emblematikusan egy korabeli barakk építmény jelképezi. A nagyméretű élmény-installációt tizenkét lentikuláris fotópár és a hozzájuk tartozó leírások teszik teljessé. A képpárok a múlt, jelen és jövő dimenzióit érintették, ezáltal hozva létre a pozitív perspektívát. Az installációt Budapesten és hét vidéki városban láthatta a nagyérdemű.


 • Komplex rendezvényszervezés
 • Integrált projektek
 • Protokoll támogatás
 • Arculattervezés
 • Kiállítás

Agro Inno Show

Típus: high-tech mezőgazdasági bemutató
Feladat: létrehozni Magyarországon a valaha volt legszínvonalasabb és leglátványosabb agrár-innovációs konferenciát és bemutatót
Megoldás: körültekintő előkészítés után Dunaföldvár vásárterén építettünk fel egy 1000nm-es prezentációs teret, ahol a legmodernebb stage mapping technológiával megtámogatott előadásokat tekinthették meg a vendégek. Az előadások tartalmához illeszkedő vetítési tartalmakat az ügyféllel szoros együttműködésben készítettük el. A rendezvény magában foglalt 1400nm fedett vendéglátó és kiállító területet és további 1000nm szabadtéri területet. 


2400 NM SZŐNYEGEZETT SÁTOR

150 NM VETÍTETT FELÜLET

www.agroinnoshow.hu

 • Üzleti partneresemény
 • Komplex rendezvényszervezés
 • Rendezvényplatform fejlesztés

Appra magyar!

Típus: szakmai verseny és kommunikációs kampány
Feladat: platformfüggetlen applikációfejlesztő verseny kialakítása, lebonyolítása és a hozzá kapcsolódó rendezvények megvalósítása
Megoldás: az IVSZ megbízásából és számos szponzor támogatásával az LWp Kommunikációval közösen kidolgoztuk és lebonyolítottuk az első hazai platformfüggetlen applikációfejlesztő versenyét. Feladatunk az arculat megtervezésétől a márkaarculat és a kommunikációs kampány felépítésén keresztül a költséghatékony és magas színvonalú rendezvénylebonyolításig terjedt. A zsűri kiválasztása és az alkalmazásokat gyűjtő weboldal fejlesztése szintén feladataink közé tartozott.


160 NEVEZETT ALKALMAZÁS

www.appramagyar.hu

 • Verseny
 • Webfejlesztés
 • Komplex rendezvényszervezés
 • Kommunikáció
 • Integrált projektek

Budafoki Borfesztivál

Típus: tömegrendezvény
Feladat: újrapozícionálni az eseményt, mint az ország 2. legnagyobb, és mégis családias borfesztiválja
Megoldás: a Budafoki Dohnányi Zenekarral együtt dolgozunk dél-buda legnagyobb rendezvényének folyamatos megújulásán. Célunk, hogy friss arculatával, színes, ingyenes programjaival, 3 könnyűzenei színpadával, több mint 100 vásárosával emberi léptékű alternatívát nyújtsunk a bor iránt érdeklődőknek.


30.000 LÁTOGATÓ ÉVENTE

35 FELLÉPŐ

3 SZÍNPADON

www.budafokteteny.hu/borfesztival/

 • Fesztivál
 • Komplex rendezvényszervezés
 • Eseménymarketing
 • Márkastratégia

Cisco Connect

Típus: nagylétszámú, többnapos szakmai konferencia
Feladat: a hálózati informatika hazai éves találkozójának létrehozása és megvalósítása, a Cisco pozícionálása, mint a hálózati informatika vezető vállalata
Megoldás: a Cisco Expo, majd később Cisco Connect koncepciója Magyarországról származott és terjedt el a világban. Büszkék vagyunk rá, hogy ebben ügynökségünk tulajdonosai is fontos szerepet játszottak, és hogy több mint 10 éven át szervezhettük a legmagasabb színvonalú hazai IT konferenciát. Sikerének titka nem csak a sokszor 1000 fős létszám kezelésében, hanem a kiállítói tér egyediségében, a szakmai program infotainmenté alakításában, a látványos vizuáltechnikában, és az úttörő vendégkövető technológiák bevezetésében rejlett.


15 ÉVEN ÁT

6 PÁRHUZAMOS TEREM

www.cisco.com

 • Konferencia
 • Webfejlesztés
 • Komplex rendezvényszervezés
 • Rendezvényplatform fejlesztés

Cisco Nyáresti Partnertalálkozó

Típus: nagylétszámú szabadtéri exkluzív fogadás
Feladat: 1000 fős létszámra magas színvonalú, folyamatosan megújuló rendezvényt létrehozni
Megoldás: az LWp Kommunikációval közösen több mint 10 éve biztosítjuk folyamatosan magas színvonalon a Cisco Magyarország lojalításépítő rendezvényének hátterét. A kihívás nem csak a szokatlanul nagy létszám szabadtéri ültetett vendéglátásában rejlik, hanem az évről évre megújuló koncepcióban, és a mindig friss és izgalmas helyszín megtalálásában.


1000 FŐ VENDÉG

10 KIDOLGOZOTT KONCEPCIÓ ÉVENTE

www.cisco.com

 • Üzleti partneresemény
 • Komplex rendezvényszervezés
 • Vezetői pozícionálás

Cisco Szemináriumok

Típus: rendszeresen ismétlődő szakmai konferencia
Feladat: folyamatos szakmai információkat adó, és networking lehetőséget biztosító konferenciasorozat létrehozása és fenntartása
Megoldás: a 100-150 fős, a Cisco Magyarország megoldás-architektúráin alapuló konferencia kialakítása során a fő cél a megbízható és igényes tartalomnak megfelelő megbízható és minőségi környzet létrehozása volt. A rendezvény támogatóival való folyamatos kapcsolattartás és az ehhez kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása szintén ügynökségünk feladata.


6 ÉV

20 RENDEZVÉNY

www.cisco.com

 • Konferencia
 • Komplex rendezvényszervezés
 • Rendezvényplatform fejlesztés

DDGS Forum

Típus: nemzetközi szakmai konferencia
Feladat: hagyományteremtő rendezvény magas színvonalú, a hosszú távú megvalósulást biztosító szervezése
Megoldás: a DDGS a bioetanol melléktermékeként létrejövő prémium minőségű állattakarmány, amelynek felhasználásában robbanásszerű fejlődés várható. A Pannonia Ethanol szakmai támogatásával létrejött rendezvényen feladatunk a nemzetközi regisztrációtól, a konferencia látványos kivitelezésén át, az esti szórakoztató események és hétvégi szabad programok szervezéséig terjedt.


11 ORSZÁGBÓL

250 VENDÉG

www.theddgsforum.com

 • Konferencia
 • Üzleti partneresemény
 • Komplex rendezvényszervezés
 • Márkastratégia

HP Innovart

Típus: évindító partnertalálkozó és kulturális esemény
Feladat: olyan kapcsolatépítésre alkalmas esemény létrehozása, amely minőségi kulturális üzenetet közvetít, és segíti a brand pozícionálását
Megoldás: a HP számára egy művészeti innovációs ösztöndíj létrehozását javasoltuk. A 9 legjobb pályaművet egy rendhagyó évindító partnertalálkozón mutattuk be, amelyen a márkaüzenetek a megbízó elvárásának megfelelően hozzákapcsolódtak az úttörő hazai művészet támogatásával – így pozícionálva a brandet ügyfelei és partnerei körében.


9 MŰVÉSZETI CSOPORT

www.innovart.hp.hu

 • Crossover esemény
 • Komplex rendezvényszervezés
 • Kultúraintegráció

Soros Elnökség átadása

Típus: kiemelt protokollesemény
Feladat: az Európai Unió soros elnökségének hivatalos átadási ceremóniájának megvalósítása
Megoldás: a protokolláris keretek megtartásával olyan innovatív, de a hely szellemének megfelelő műsor- és látványkoncepció létrehozása és megvalósítása, amely látványosan reprezentálja Magyarország és az Unió közösségét, és építi az ország arculatát.


98 LÁMPA

250 PROTOKOLLVENDÉG

 • Protokollesemény
 • Technikai szolgáltatás
 • Dekoráció
 • Hostess szolgáltatás
 • Protokoll támogatás

Infotér konferencia

Típus: nagylétszámú, többnapos, vidéki konferencia
Feladat: 1000 fős konferencia megvalósítása szórakoztató programok és szállás biztosításával
Megoldás: az 5 éve alapított konferencia vendéglétszáma 2014-ben túllépte az 1200 főt, amelynek kezeléséhez számos egyedi megoldást kellett kialakítanunk: ide tartozik a tucatnyi hotelt magában foglaló, szobaszintű szállásfoglalást lehetővé tevő egyedi regisztrációs felület kifejlesztése, a minden helyszít összekapcsoló shuttle rendszer szervezése, közel 400nm-es fűtött lounge sátor építése a hotel belső udvarára, valamint számos egyedi szponzori program szervezése.


1000 VENDÉGÉJSZAKA ÉVENTE

72 ÓRA FOLYAMATOS ÜZEM

www.konferencia.infoter.eu

 • Konferencia
 • Üzleti partneresemény
 • Komplex rendezvényszervezés
 • Webfejlesztés

K&H Vigyázz-Kész-Pénz vetélkedő

Típus: tematikus gyermekvetéledő-sorozat
Feladat: a K&H bank márkáját erősítő, és a gyermekek számára hasznos vetélkedősorozat lebonyolítása
Megoldás: az LWp Kommunikáció megbízottjaként feladataink közé tartozik a vetélkedő vidéki és budapesti állomásainak a megfelelő, egységes színvonalú helyszínek kiválasztása, a középdöntők és a döntő programjának műszaki rendezése és levezetése, valamint az események teljes logisztikájának szervezése.


9 RENDEZVÉNY

1200 GYEREK RÉSZVÉTELÉVEL

www.kh-vigyazzkeszpenz.hu/vigyazz-kesz-penz

 • Verseny
 • Komplex rendezvényszervezés
 • Integrált projektek

Mercedes Benz családi nap

Típus: nagy létszámú családi nap
Feladat: a kecskeméti Mercedes Benz gyár dolgozói és családjai számára magas színvonalú közös találkozási lehetőség létrehozása
Megoldás: a szervezés során nemcsak a több ezer fő számára megfelelő regisztráció, vendégirányítás, színpadi programok és aktivitások megvalósítására kellett ügyelnünk, de a biztonságos gyárlátogatást lehetővé tevő útvonalak kialakítására, és a gyár üzemszerű működésével összehangolt építési és bontási munkálatok precíz tervezésére is.


6500 RÉSZTVEVŐ

25 AKTIVITÁS

www.gyar.mercedes-benz.hu

 • Családi nap
 • Komplex rendezvényszervezés
 • Hostess szolgáltatás

Mercedes Benz autóbemutatók

Típus: sajtó- és protokollesemény
Feladat: működő gyártósor mellett a Mercedes Benz CLA, majd a CLA Shooting Brake típus bemutatójának megtervezése és kivitelezése
Megoldás: a legnagyobb kihívást annak a látványos leleplezési metódusnak és látványvilágnak a kialakítása okozta, amely 5 perc alatt összeszerelhető és szétbontható, és szétszedett állapotában nem akadályozza a gyár üzemszerű működését. A bemutató tervezése mellett feladatunk a sajtóesemény és a komplet rendezvény programjának és kivitelezésének összehangolása megbízónk és a miniszterelnöki stáb között.


2 ÉV

2 ÚJ MODELL

www.gyar.mercedes-benz.hu

 • Protokollesemény
 • Komplex rendezvényszervezés
 • Protokoll támogatás

Mercedes-Benz Fashion Week CE

Típus: divatbemutató, networking esemény
Feladat: technikailag megvalósítani a régió legnagyobb divateseményét minden korábbinál magasabb színvonalon és gördülékenyebben
Megoldás: a projekt legnagyobb kihívása annak különböző programjainak és résztvevőinek térbeli és időbeli összehangolása volt. A megelőző évnél kisebb alapterületre való tekintettel hosszú hónapok, cm-re pontos egyeztetése és több tucat bejárás előzte meg a 36 órás építést. Megbízónkkal a Design Terminállal közös célkitűzésünk volt az is, hogy a 19 show vendégei várakozás nélkül léphessenek be, illetve hogy a bemutatók minden esetben pontosan induljanak. A visszajelzések alapján az eddigi legszínvonalasabb hazai Fashion Week létrehozásában működhettünk közre.


30 M KIFUTÓ

1000 VÁLLFA

www.mbfw-centraleurope.com

 • Crossover esemény
 • Komplex rendezvényszervezés
 • Helyszíni regisztráció

Microsoft Windows StílShow

Típus: crossover infotainment esemény és kommunikációs kampány
Feladat: a Microsoft divítos márkaként történő újrapozícionálása a hazai közönség előtt
Megoldás: az LWp Kommunikációval közös integrált kampány és esemény keretében fiatal magyar divattervező csapatokat kértünk fel, hogy a Microsoft Windowst futtató készülékekhez kollekciókat tervezzenek. A rendezvény stílusának és arculatának kialakításában, annak levezetésében Lakatos Márk működött közre. Az innovatív koncepciót a szokatlan helyszín és a progresszív stage mapping tette teljessé.


5 TOUR

30 DEVICE

www.microsoft.com

 • Crossover esemény
 • Komplex rendezvényszervezés
 • Kultúraintegráció
 • Integrált projektek

Symantec Újévi koncert

Típus: évindító partnertalálkozó és kulturális esemény
Feladat: hagyományteremtő komolyzenei esemény felelevenítése és megújítása
Megoldás: az LWp Kommunikációval és a Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekarral közösen közel 15 éve hoztuk létre a Sun Microsystems megbízásából az hazai informatika élet évindító találkozóját. 2012-ben a Symantec megbízásából felelevenítettük, és megújult formába helyeztük az eseményt. Ekkor az arculattervezésen és a kreatív zenei koncepció kialakítása mellett már feladatunk volt a rendezvény támogatóival közös együttműködés koordinációja, és komplex regisztrációs rendszer fejlesztése és üzemeltetése is.


15 ÉV

600 VENDÉG ÉVENTE

www.symantec.com

 • Üzleti partneresemény
 • Komplex rendezvényszervezés
 • Kultúraintegráció
 • Rendezvényplatform fejlesztés

Takata alapkőletétel

Típus: zöldmezős helyszínen megvalósított protokollesemény
Feladat: miniszterelnöki részvétellel megvalósuló gyáralapkő-letétel magas színvonalú megvalósítása
Megoldás: a Miskolc mellett megvalósuló üzem alapkőletételének megszervezésére és kivitelezésére a briefet követően 3 hét állt rendelkezésünkre. A minőségi, fűtött, üvegfalú sátor és berendezésének, valamint színpadképének kialakítása mellett a protokollesemény programjának összeállítása és az alapkőletétel kellékeinek, helyszínének teljes körű biztosítása is feladataink közé tartozott.


1000 ÚJ MUNKAHELY

3 HÉT ALATT KOMPLETT KIVITELEZÉS

www.takata-miskolc.hu

 • Protokollesemény
 • Komplex rendezvényszervezés
 • Protokoll támogatás

TLC hógömb

Típus: szabadtéri interaktív installáció és promóció
Feladat: a TLC ismertségének növelése a karácsonyi időszakban egyedi, figyelemfelhívó megjelenés segítségével
Megoldás: Budapest központi helyszínén egy egyedülálló, 4m átmérőjű működő hógömböt hoztunk létre, amelyet 4 napon keresztül minden arra járó bekapcsolhatott fél percre. Az installációra 4 párhuzamos helyszínen megvalósított hostess promóció is felhívta a figyelmet. Az esemény felvezető kommunikációja, és a hozzá kapcsolódó médiaesemény szervezése az LWp Kommunikációval közösen történt.


1425 GOMBNYOMÁS

www.tlc.com

 • Installáció
 • Dekoráció
 • Promóció
 • Márkastratégia
 • Integrált projektek
references